S’enterrarà una càpsula del temps a Manacor que no podrà ser oberta fins el 2072

A la plaça des Convent el proper dia 14 de maig a les 12h

 

L’ajuntament de Manacor ja treballa de valent per enllestir tots els preparatius del Manafreak que tendrà lloc al claustre i la plaça des Convent el proper 14 de maig de les 10 a les 22h. El regidor Carles Grimalt ha explicat, entre d’altres coses que es pretén enterrar una càpsula del temps que no podrà ser oberta fins d’aquí 50 anys, és a dir fins el 16 de maig de 2072.

Una càpsula del temps és un recipient hermètic construït amb la finalitat de guardar missatges i objectes del present per a ser trobats per generacions futures.

La iniciativa, comú a les obres públiques on s’hi col·loquen plànols o distints diaris del dia perquè si un dia es desenterra es pugui veure com era la societat de l’any en qüestió, en aquest cas anirà una mica més enllà i a part de periòdics i revistes en paper, també inclourà ‘pendrives’ i altres dispositius amb fotografies i informació, articles o cartes d’alumnes de les escoles i instituts del municipi.

L’acte d’enterrament de la càpsula serà el dia 14 a les 12 hores a la plaça des Convent, amb una placa en superfície que digui que no es podrà obrir fins el 16 de maig de 2072.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad