S’enterrarà una càpsula del temps a Manacor que no podrà ser oberta fins el 2072

A la plaça des Convent el proper dia 14 de maig a les 12h

 

L’ajuntament de Manacor ja treballa de valent per enllestir tots els preparatius del Manafreak que tendrà lloc al claustre i la plaça des Convent el proper 14 de maig de les 10 a les 22h. El regidor Carles Grimalt ha explicat, entre d’altres coses que es pretén enterrar una càpsula del temps que no podrà ser oberta fins d’aquí 50 anys, és a dir fins el 16 de maig de 2072.

Una càpsula del temps és un recipient hermètic construït amb la finalitat de guardar missatges i objectes del present per a ser trobats per generacions futures.

La iniciativa, comú a les obres públiques on s’hi col·loquen plànols o distints diaris del dia perquè si un dia es desenterra es pugui veure com era la societat de l’any en qüestió, en aquest cas anirà una mica més enllà i a part de periòdics i revistes en paper, també inclourà ‘pendrives’ i altres dispositius amb fotografies i informació, articles o cartes d’alumnes de les escoles i instituts del municipi.

L’acte d’enterrament de la càpsula serà el dia 14 a les 12 hores a la plaça des Convent, amb una placa en superfície que digui que no es podrà obrir fins el 16 de maig de 2072.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad