L’Ajuntament obri un altre carrer lliure per circular dins la ZPR

A partir d’ara ja hi ha un altre carrer lliure on no farà falta ser resident de la zona ZPR per poder-hi passar en cotxe sense cap conseqüència. Es tracta del carrer Nou, on ja s’hi podrà accedir de manera normal per no haver de passar per davant del col·legi Sant Francesc i poder evitar així possibles embossos en hores de sortida o entrada d’alumnes, amb sortida a l’avinguda des Torrent.

El delegat de Medi Ambient i Mobilitat, Sebastià Llodrà, ha recordat que “la ZPR no és un marc fix, sinó que es podrà anar adaptant en funció de les necessitats que detectem”, per això el carrer Nou es converteix també ara en un vial d’accés lliure, en tant que és la continuació natural del vial lliure del carrer de Muntaner fins a l’avinguda del Torrent. “Es tracta d’un canvi que, entre d’altres coses, cerca donar seguretat als alumnes del col·legi Sant Francesc de Manacor ubicat al carrer Major”, ha explicat el batle de Manacor, Miquel Oliver.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad