La fira més ‘freak’ omplirà Manacor de còmics, jocs de taula, varetes màgiques o videojocs retro

Manacor prepara la fira més ‘freak’. Els visitants podran gaudir, el proper 14 de maig entre les 10 i les 22 hores, de parades de còmics, anime, una demostració d’esgrima medieval, un taller per fer varetes màgiques, videojocs actuals o ‘arcades’ als voltants de la plaça del Convent, el Claustre de Sant Vicenç Ferrer i la plaça Font i Roig. “Manafreak és una fira per venir a gaudir fent una passejada fins el centre, esperam la visita dels manacorins i manacorines i també de gent d’altres indrets de Mallorca”, ha assegurat el delegat de Fires, Carles Grimalt.

A més de la fira i d’un concurs de Cosplay, Manafreak comptarà també amb activitats de Just Dance, un espectacle de caricatures, una xerrada sobre els jocs de taula moderns i el seu llançament a partir del sistema de micromecenatge, competició de jocs de taula moderns, un taller d’espases làser, un altre de varetes màgiques a l’estil Harry Potter, una rèplica del cotxe de la pel·lícula ‘Caçafantasmes’, una rèplica del tron de la sèrie ‘Joc de Trons’, un taller de pintura Manga, una mostra de cotxes teledirigits, xerrades de com dedicar-se de manera professional al món dels videojocs i de com realitzar un còmic, a més d’un espectacle d’esgrima medieval.

També es realitzarà un campionat dels videojocs FIFA, League of Legends i jocs retro en una carpa que s’instal·larà a la plaça del Convent. A més hi haurà simuladors de conducció de Fórmula 1, Boxe i Beat Saber. La plaça dels Pares Creus i Font i Roig comptarà amb ‘foodtrucks’ amb oferta variada que donarà servei de menjar i begudes durant l’horari de la fira.

Càpsula del temps

Grimalt ha explicat també que es pretén enterrar una càpsula del temps que no podrà ser oberta fins d’aquí 50 anys, és a dir fins el 16 de maig de 2072. Una càpsula del temps és un recipient hermètic construït amb la finalitat de guardar missatges i objectes del present per a ser trobats per generacions futures.

La iniciativa, comú a les obres públiques on s’hi col·loquen plànols o distints diaris del dia perquè si un dia es desenterra es pugui veure com era la societat de l’any en qüestió, en aquest cas anirà una mica més enllà i a part de periòdics i revistes en paper, també inclourà ‘pendrives’ i altres dispositius amb fotografies i informació, articles o cartes d’alumnes de les escoles i instituts del municipi.

L’acte d’enterrament de la càpsula serà el dia 14 a les 12 hores a la plaça des Convent, amb una placa en superfície que digui que no es podrà obrir fins el 16 de maig de 2072.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad