Tall d’aigua durant tot el dijous dematí al barri de sa Torre

L’Empresa de Serveis del Municipi de Manacor SA (SAM) ha anunciat que aquest dijous 28 d’abril a partir de les 8h i fins a les 15h, tallarà el suministrament d’aigua a part del barri de Sa Torre per obres de millora de la xarxa d’aigua. Concretament als carrers compresos entre l’avinguda Mossèn Alcover, la ronda del Port, plaça de Sant Salvador, Ronda de Felanitx, carrer Rebumbori, plaça de sa Llorençada, carrer d’Albocàsser i la plaça Francesc de Borja Moll.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad