Rafel Nadal ja té un nou centre de tennis a Hong Kong

“Estam molt contents d’anunciar un nou centre de tennis Rafa Nadal a Hong Kong!” ha anunciat a través de les seves xarxes socials la Rafa Nadal Academy de Manacor. I això ha estat així gràcies a l’acord al qual han arribat amb la Hong Kong Tennis and Golf Academy. Així, els jugadors de l’antiga colònia britànica (ara Xina) podran entrenar amb la metodologia de l’acadèmia ‘mare’ en unes instal·lacions espectaculars.

Aquest nou Rafa Nadal Center “donarà suport i encoratjarà la propera generació de talent del tennis a Hong Kong, oferint un nivell de programes d’entrenament d’alt rendiment i oportunitats de competició insuperable a nivell regional”, expliquen.

Un equip d’entrenadors dedicat i experimentat s’unirà exclusivament a la nova acadèmia de Hong Kong directament des de la Rafa Nadal Academy a Espanya, executant i liderant programes de tennis a mida al sud de la Xina per primera vegada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad