L’Ajuntament obliga a llevar les barreres del camí públic de Son Ganxo

El departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor ha determinat la retirada immediata de les barreres metàl·liques que impedeixen el pas de persones i vehicles pel conegut camí de Son Ganxo, una continuació del camí dels Pressos, tancat des de fa mesos incomplint l’Inventari de Camins i Camades d’Ús Públic aprovat pel consistori el 4 de juny de 2001.

Els reiterats incompliments de la propietat del polígon 31 parcel·les 17 i 18 de Manacor per fer efectives les ordres del departament d’Urbanisme municipal, poden fer ara que l’Ajuntament actui directament de manera subsidiària i procedeixi a la retirada de les tanques i li passi la factura al propietari dels terrenys. Uns treballs ja valorats en 221 euros més l’IVA i el transport als magatzems municipals.

A més, si la propietat no executa les obres de retirada de forma inminent, l’Ajuntament també procedirà a posar-li multes coercitives cada 10 dies que segueixin les barreres posades. Unes sancions del 10% del cost de les obres cada una, però que com a mínim hauran de ser de 600 euros, segons marca l’informe urbanístic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad