La Policia detecta 17 treballadors sense contracte a establiments de Manacor

Agents de la Nacional en col·laboració amb la Policia Local de Manacor i la Inspecció de Treball de la Seguretat Social, han dut a terme durant els dies 21 i 22 d’abril operatius conjunts per prevenir, detectar i perseguir les situacions d’explotació laboral a diferents establiments i altres infraccions administratives.

Durant l’operatiu s’ha procedit a inspeccionar 6 establiments on s’han detectat un total de 17 persones que, pel que sembla, estaven treballant sense contracte; 9 d’elles es troben en situació irregular a Espanya, per la qual cosa ja no era possible que tenguessin un contracte legal.

Davant d’aquestes circumstàncies es van procedir a aixecar les propostes de sanció oportunes, així com a iniciar els procediments administratius relacionats amb la llei d’estrangeria.

Lògicament, els empresaris de la majoria dels negocis inspeccionats es poden enfrontar ara a importants sancions econòmiques de certificar-se efectivament la comissió de les infraccions.

Així mateix, per part de la Policia Local es van aixecar diverses actes per infraccions relatives a manca de mesures de seguretat, com ara tenir portes d’emergència bloquejades, manca de senyalització de les sortides d’emergència entre d’altres.

Aquests operatius conjunts que s’han vengut realitzant els darrers mesos, continuaran seguint la col·laboració entre cossos de seguretat, i més encara amb motiu de l’inici de la temporada turística.

Controls a vehicles

D’altra banda s’han dut a terme diferents controls de vehicles a diverses zones de Manacor, que han donat com a resultat la inspecció de desenes de vehicles i persones. S’han practicat dues diligències per alcoholèmia positiva, una infracció per no presentar la ITV en un vehicle, així com quatre infraccions administratives més.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad