Llargues cues per tastar els caragols de sant Marc des Cruce

La imatge

 

Centenars de persones han fet cua avui i durant tot el dia per poder tastar els caragols de sant Marc al restaurant Es Cruce. Ja de ben dematí han estat molts els qui han volgut endur-se’n racions del preuat molusc en un dia tan especial, on la tradició diu que menjar-ne ajuda a no tenir problemes de reuma i circulació. El restaurant de la carretera de Palma ja va informar fa uns dies que enguany tenia previst servir entre 10.000 i 12.000 racions en tan sols tres dies.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad