Llargues cues per tastar els caragols de sant Marc des Cruce

La imatge

 

Centenars de persones han fet cua avui i durant tot el dia per poder tastar els caragols de sant Marc al restaurant Es Cruce. Ja de ben dematí han estat molts els qui han volgut endur-se’n racions del preuat molusc en un dia tan especial, on la tradició diu que menjar-ne ajuda a no tenir problemes de reuma i circulació. El restaurant de la carretera de Palma ja va informar fa uns dies que enguany tenia previst servir entre 10.000 i 12.000 racions en tan sols tres dies.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad