Hip hop i skateboarding es troben aquest dijous a Manacor

Aquest dijous 28 d’abril, a les 20.30 h. als Multicines Manacor el Cinemaclub 39 Escalons organitza l’estrena a Mallorca de ‘All the streets are silent’ (Jeremy Elkin. EEUU, 2020. 89 min) la convergència a Nova York del hip hop i l’skateboarding entre 1987 i 1997. A més comptarà amb la presentació i col·loqui a càrrec dels alumnes de cultura audiovisual de segon de Batxillerat de l’IES Mossèn Alcover.

Com va néixer el moviment Zoo York? I la prestigiosa marca Supreme? En qui es va inspirar Larry Clark per realitzar la seva òpera prima “Kids”, considerada avui com un clàssic de culte? La resposta està a “All the Streets Are Silent: The Convergence of Hip hop and Skateboarding” (1987-1997), l’enèrgic documental del debutant Jeremy Elkin que ens transporta al Manhattan de finals dels anys 80.

Stretch Armstrong, Rosario Dawson, Eli Gesner i Yuki Watanabe són alguns dels nostres acompanyants en aquest viatge al moment bulliciós en el qual van convergir les dues subcultures que revolucionarien el món als anys 90: el Hip hop i la cultura Skater. “All the Streets Are Silent: The Convergence of Hip hop and Skateboarding (1987-1997)” és la radiografia lluminosa d’una Nova York que es va erigir com a referent indiscutible de l’Urban dels finals del segle XX.

Venda d’entrades a entradium.com i a la taquilla. Aportació: 5 €

Organitzen: Cinemaclub 39 escalons / Americana Film Fest / Alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Mossèn Alcover / Aficine Manacor / Federació Catalana de CineClubs / Enviu Manacor / Consell de Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad