Hip hop i skateboarding es troben aquest dijous a Manacor

Aquest dijous 28 d’abril, a les 20.30 h. als Multicines Manacor el Cinemaclub 39 Escalons organitza l’estrena a Mallorca de ‘All the streets are silent’ (Jeremy Elkin. EEUU, 2020. 89 min) la convergència a Nova York del hip hop i l’skateboarding entre 1987 i 1997. A més comptarà amb la presentació i col·loqui a càrrec dels alumnes de cultura audiovisual de segon de Batxillerat de l’IES Mossèn Alcover.

Com va néixer el moviment Zoo York? I la prestigiosa marca Supreme? En qui es va inspirar Larry Clark per realitzar la seva òpera prima “Kids”, considerada avui com un clàssic de culte? La resposta està a “All the Streets Are Silent: The Convergence of Hip hop and Skateboarding” (1987-1997), l’enèrgic documental del debutant Jeremy Elkin que ens transporta al Manhattan de finals dels anys 80.

Stretch Armstrong, Rosario Dawson, Eli Gesner i Yuki Watanabe són alguns dels nostres acompanyants en aquest viatge al moment bulliciós en el qual van convergir les dues subcultures que revolucionarien el món als anys 90: el Hip hop i la cultura Skater. “All the Streets Are Silent: The Convergence of Hip hop and Skateboarding (1987-1997)” és la radiografia lluminosa d’una Nova York que es va erigir com a referent indiscutible de l’Urban dels finals del segle XX.

Venda d’entrades a entradium.com i a la taquilla. Aportació: 5 €

Organitzen: Cinemaclub 39 escalons / Americana Film Fest / Alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Mossèn Alcover / Aficine Manacor / Federació Catalana de CineClubs / Enviu Manacor / Consell de Mallorca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad