Comencen les obres de reforma integral de la plaça de Santa Catalina

L’empresa Melchor Mascaró, adjudicatària de les obres de reforma de la plaça de Santa Catalina de Manacor, ja ha començat a aixecar el paviment, les rajoles i la zona de parc infantil. Unes feines que ja es noten a simple vista. La plaça ja ha estat vallada i es preveu que les obres durin els mesos d’estiu.

Al llarg del darrer any els tècnics i arquitectes del projecte s’han reunit vàries vegades amb els veïns per mostrar-los com quedarà la plaça, una de les més emblemàtiques de Manacor i on està previst que es guanyi en superfície lateral, mitjançant l’eliminació de places d’aparcament. Es tracta d’un espai molt sectoritzat i amb canvis de nivell. I és que al mig de la plaça s’alça un escenari d’obra que, en realitat, ja es va construir en el seu moment (a principis dels 90) perquè davall estan ubicats els registres subterranis d’Endesa, els quals ara s’intentarà que passin a un lateral.

En totes les places on hi hagi comptadors o quadres elèctrics que no es puguin soterrar, els projectes inclouen el seu ‘camuflatge’ a través d’elements vegetals; cosa que segurament haurà acceptar-se en el cas de Santa Catalina, on es preveu mantenir i ampliar la zona de jocs infantils.

El projecte vol fugir d’aquest aspecte tan longitudinal i poc atractiu de la plaça actual i oferir un disseny més modern, per al qual l’Ajuntament ha comptat amb l’arquitecta Magdalena Llinàs, i un pressupost de 600.000 euros procedents de romanents (sense comptar els 17.908 dels honoraris).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad