La flama del Correllengua arriba a l’ajuntament de Manacor

La imatge

 

Després de tres dies travessant distints pobles de Mallorca, la flama del Correllengua ha arribat aquest diumenge a Manacor, on ha estat rebuda davant l’Ajuntament i des d’on ha anat passant per relleus fins al parc municipal, on estava prevista una gran festa amb actuacions musicals dels grups Vaivé, O~Erra i Auxili.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad