Les ‘Llegendes manacorines’ es presenten i tornen estar a la venda

Aquest dijous es va presentar a la Biblioteca de Manacor la reedició de ‘Llegendes manacorines’ de Rafel Ferrer Massanet (1929-2006) llibre que data de 1982 i que actualment es trobava esgotat.

Amb motiu del quaranta aniversari de la seva primera edició, ara la Nova Editorial Moll ha decidit reeditar-lo dins de la seva col·lecció Les illes d’Or amb l’objectiu de donar-li una nova vida i possar-lo a l’abast de les noves generacions.

La pluja no va impedir que la Biblioteca de Manacor s’omplis. A l’acte intervingueren Tomeu Canyelles, director de Nova Editorial Moll, Maria Magdalena Gelabert Miró professora i màxima autoritat en la figura de mossèn Alcover que va fer un meticulós i pormenorizat anàlisis de les “Llegendes” de Ferrer Massanet, Josep Ramon Santiago prologuiste del llibre i Antoni Ferrer Vallespir fill de Rafel Ferrer Massanet.

“Llegendes manacorines” conté deu narraciones curtes tretes de la memòria popular i de l’imaginari col·lectiu, la portada és una vella foto de Manacor que Àngel Toldrà Viazo va fer a la segona dècada del segle XX i les il·lustracions són les mateixes de la primera edició, obra de Joan Carles Gomis.

En aquesta reedició s’inclou, també, “Tríptic famós de curanderos manacorins” que Ferrer Massanet va escriure en 1979 amb il·lustracions d’Andreu Llodrà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad