‘Karen’ i María Pérez Sanz, demà al Teatre de Manacor

‘Karen’, el retrat íntim, elegant i delicat dels últims temps a Àfrica de la danesa Karen Blixen, dona lliure i aventurera que com a escriptora i amb el pseudònim d’Isak Dinesen va signar la cèlebre Memòries d’Àfrica, arriba demà dijous al Teatre de Manacor a les 19,30 hores. Venda d’entrades a teatredemanacor.cat i a la taquilla del teatre. Aportació: 3 euros.

Especialment, es narra la particular relació de Blixen amb el seu criat somali Farah Aden. Una estranya amistat en la qual diferències que semblen insalvables es dilueixen davant un enteniment ancestral. Ella tenia una granja a Àfrica, al peu dels pujols de Ngong…

María Pérez Sanz (Càceres, 1984). Des de molt jove escriu i dirigeix curtmetratges projectats i premiats en nombrosos festivals i museus de tot el món. Va ser present en la VIII edició del Berlinale Talent Campus i en la VIII edició del Short Film Corner del Festival de Cannes.

L’any 2015 va guanyar el Gran Premi del Jurat a la Millor Pel·lícula al Jameson Notodofilmfest amb el curtmetratge Exercici 2: Ficció (2015). Malpartida Fluxus Village (2015) va ser el seu primer llargmetratge. La cinta, dedicada a l’artista alemany Wolf Vostell i al seu Museu Fluxus en la petita localitat extremenya de Malpartida de Càceres, va recórrer més de 30 festivals internacionals i va obtenir importants premis. María ha estat destacada com a nou talent emergent per la revista Variety en el Festival de Cannes passat. Karen (2020) és el seu segon llargmetratge.

Organitzen: Cinemaclub 39 escalons, Dones de Llevant, Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor i Enviu Manacor. Amb el suport tècnic del Teatre de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad