Els espectadors tornen al cine Goya més de 20 anys després

El col·lectiu Neura va organitzar aquest passat dijous una projecció al cine Goya més de 20 anys després que tanqués les seves portes, a finals d’octubre de 2000. Desenes de persones van poder assistir a la gravació d’una part del projecte ‘En espera’ que el manacorí Joan Galmés està gravant a distints cinemes i espais culturals sense ús de les Illes Balears.

El dijous 14 d’abril des de les 18,30h, es va dur a terme aquest acte privat (amb convidada prèvia) que va constar de dues parts: la gravació del públic reaccionant a un concert del grup Roig, que es va projectar a la pantalla del cinema i la posterior projecció del documental ‘Els ulls s’aturen de créixer’, sobre la relació del músic manacorí Miquel Serra amb el seu germà Joan. L’entrada va ser gratuïta, amb taquilla inversa.

Fotografies d’Arnau Martí Galmés

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad