Aquest és el programa d’actes pel 25è aniversari de l’Hospital de Manacor

El proper día 28 d’abril l’Hospital de Manacor celebra el 25è aniversariPer aquest motiu des de la direcció han organitzat una sèrie d’actes. El central es durà a terme el divendres, dia 29 d’abril, a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor. Esperam comptar amb la vostra assistència. També s’ha programat una setmana musical des del dia 26 d’abril a le 11.00h a l’entrada de l’Hospital. El día 28 de maig tendrà lloc una cursa popular. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad