Aquest diumenge, obertura, missa i dinar a s’Ermita

La imatge

 

L’Associació Cultural Sant Domingo de Manacor ha organitzat per aquest proper 24 d’abril una jornada d’obertura del santuari de l’ermita de la Mare de Déu del Roser, coincidint amb el Diumenge de l’Àngel. Serà a partir de les 10 hores. Dues hores més tard, a les 12h es celebrarà una missa i just després un dinar de germanor a base de pa i taleca.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad