Una columna de fum a l’Eroski obliga els bombers i la policia a actuar

La imatge

 

Passades les 17,30 hores una gran columna de fum negre alertava els treballadors i clients del supermercat Eroski de Manacor, situat a la carretera vella de Sant Llorenç, a escassos 200 metres de la ciutat. Ràpidament una dotació dels Bombers de Mallorca sortien del polígon industrial per sofocar l’incendi, iniciat a un dels laterals de la nau.

Paral·lelament un cotxe de la Policia Local feia també acte de presència. En ser allà han pogut comprovar que es tractava d’uns contenidors propers que s’havien calat foc. Una imatge molt cridanera però que en pocs minuts ha pogut ser sofocada pels efectius de seguretat sense conseqüències importants, ni personals ni materials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad