La flama en favor de la llengua arriba diumenge a Manacor

Tothom que vulgui participar en els relleus ha d’enviar un mail a la OCB

 

El Correllengua 2022 arriba el proper diumenge dia 24 d’abril a Manacor, en la que serà enguany a més, la destinació final de la seva flama per terres mallorquines. Per cel·lebrar-ho, quan la flama arribi al Parc Municipal de Manacor, després de passar per la mà de totes les persones que la vulguin portar, l’esperarà una gran festa amb actuacions musicals dels grups Vaivé, O~Erra i Auxili.

Tothom hi pot participar, cal deixar clar que no és una competició esportiva, es pot fer el relleu de la flama ja sigui corrent, en bicicleta, a peu, etc. L’Obra Cultural a Manacor agreeix molt especialment l’ajuda de Can Lliro, que col·labora de forma desinteressada amb l’esdeveniment, i a on s’hi pot anar a comprar les camisetes del Correllengua 2022 a un preu de 3 euros cadascuna.

La flama es recollirà a Vilafranca a les 16:45 i està prevista la seva entrada a Manacor a les 18:00. El concert té previst començar a les 20:00. Si voleu participar al recorregut de la flama a la seva arribada a Manacor, tan sols heu d’enviar un correu electrònic a ocbmanacor@gmail.com.

Pel que fa al concert de fi de festa, podeu reservar les vostres entrades (són gratuïtes però amb l’aforament limitat), a la web enviumanacor.cat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad