Els bancs del centre agafen color gràcies a alumnes del Mossèn Alcover

La imatge

 

Aquesta setmana passada, els alumnes de primer de Batxillerat d’Arts, amb els seus professors José Troya, Cati Font, Doménec Boronat i Pilar Subirats, han iniciat una activitat d’art urbà al centre de Manacor amb motiu de la campanya comercial ‘Manacor Encantat’ i que enguany versa sobre les Rondalles Mallorquines. Les obres continuaran desprès de les vacances de Pasqua. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad