Un invent revolucionari per evitar ofegaments a les platges manacorines

El vídeo

 

La SAM (empresa municipal responsable de la gestió de les platges) compta enguany per primera vegada amb uns  revolucionaris salvavides portàtils, que permetran que el personal en pugui fer ús en cas que es produeixi alguna emergència en horari on no hi hagi servei de vigilància i salvament, i així donar suport a la situació. De moment se n’ha comprat 30.

Quant al funcionament de l’OneUp Saves, es tracta d’un salvavides rodó de plàstic, reduït unes 20 vegades i unes set vegades menys pesat, semblant a una llauna de refresc o a un paraigües compacte (d’uns 370 grams i uns 17 centímetres), que en entrar en contacte amb l’aigua s’infla en dos segons. Conté una pastilla de sal que es dissol amb l’aigua i fa que una petita botella de CO2 infli l’armilla automàticament. Són reutilitzables.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad