El vídeo de la processó de l’Encontre de Manacor

El vídeo

 

La plaça de sa Bassa s’ha omplert amb centenars de persones que, enguany sí, han pugut a tornar a gaudir de la processó de l’Encontre, on les figures de Jesucrist provinent de la parròquia dels Dolors i la seva mare, la Verge Maria del Convent de Sant Vicenç, es torna a trobar el dia de Pasqua, una vegada Jesús ha ressucitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad