600 euros pel millor mostrador manacorí de rondalla

L’Ajuntament ha obert el concurs d’aparadors ‘Manacor encantat amb les Rondalles Mallorquines’, a fi de vestir els mostradors dels comerços locals amb l’univers de les Rondalles recopil·lades per Antoni Maria Alcover. Si teniu un comerç i hi estau interessats, podeu apuntar-vos del 20 d’abril al 10 de maig i provar de guanyar els 600 euros reservats pel primer premi.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad