Recorregut per l’interior del iot de Rafel Nadal

El vídeo

 

Molta gent sent la curiositat de saber com deu ser el nou iot de Rafel Nadal quan passa per devora el club nàutic de Porto Cristo. En aquest vídeo el pilot de fórmula 1, Nico Rosberg, visita el seu amic al port de Mónaco i el tennista manacorí li mostra què amaga la gran casa damunt l’aigua.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad