Les imatges del Dijous Sant a Manacor

Després de dos anys sense processons, aquest dijous la parròquia de Nostra Senyora dels Dolors i tot el centre de Manacor ha tornat a sentir l’emoció de la primera de les dues grans cites del calendari de la Setmana Santa. Aquí teniu les imatges de la processó de la Sang, que ha partit del Palau i ha passat per Baix des Cós i Na Camella abans de tornar a l’església gran.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad