El carrer Amargura i les places Cós i rector Rubí seran només per a vianants durant unes hores

‘Obrim carrers, cream espais’. És el lema de l’acció del departament de Medi ambient i Mobilitat prevista per a aquest dijous 21 d’abril de 9 h a 14 h per tornar el protagonisme dels carrers i places a les persones. El carrer de l’Amargura, la plaça del Rector Rubí i la plaça des Cós recuperaran tot l’espai per a les persones que hi vulguin passejar a peu, en bicicleta o patinet de 9 h a 14 h amb l’objectiu de gaudir de l’espai públic però també de repensar la forma com ens movem en un context de crisi energètica i climàtica.

Entre les activitats previstes, hi haurà una zona de jocs a càrrec de Ludoteca de jardí, passacarrers i animació infantil a càrrec del grup trencaclosques. També es podrà visitar l’exposició itinerant ‘Tu tries la teva mobilitat’ i totes les persones interessades podran resoldre els seus dubtes al Punt informatiu de la Zona de Prioritat per a Residents que s’hi habilitarà.

Aquesta acció vol posar el focus en què les persones hem de ser les protagonistes dels nostres carrers i ara, més que mai, és el moment de gaudir-ne. Cal tenir present que prescindint de l’ús del cotxe estalviam en aparcament, i guanyam en temps i salut. Anar a peu, amb bicicleta o patinet per fer petits desplaçaments diaris pot implicar un estalvi de més de 1.200 euros anuals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad