El carrer Amargura i les places Cós i rector Rubí seran només per a vianants durant unes hores

‘Obrim carrers, cream espais’. És el lema de l’acció del departament de Medi ambient i Mobilitat prevista per a aquest dijous 21 d’abril de 9 h a 14 h per tornar el protagonisme dels carrers i places a les persones. El carrer de l’Amargura, la plaça del Rector Rubí i la plaça des Cós recuperaran tot l’espai per a les persones que hi vulguin passejar a peu, en bicicleta o patinet de 9 h a 14 h amb l’objectiu de gaudir de l’espai públic però també de repensar la forma com ens movem en un context de crisi energètica i climàtica.

Entre les activitats previstes, hi haurà una zona de jocs a càrrec de Ludoteca de jardí, passacarrers i animació infantil a càrrec del grup trencaclosques. També es podrà visitar l’exposició itinerant ‘Tu tries la teva mobilitat’ i totes les persones interessades podran resoldre els seus dubtes al Punt informatiu de la Zona de Prioritat per a Residents que s’hi habilitarà.

Aquesta acció vol posar el focus en què les persones hem de ser les protagonistes dels nostres carrers i ara, més que mai, és el moment de gaudir-ne. Cal tenir present que prescindint de l’ús del cotxe estalviam en aparcament, i guanyam en temps i salut. Anar a peu, amb bicicleta o patinet per fer petits desplaçaments diaris pot implicar un estalvi de més de 1.200 euros anuals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad