Plataforma por Manacor no entén la creació de dues noves places de funcionari

Diu que les places de vice-secretari i vice-interventor no estan justificades i que suposen 200.000 euros a l’any

 

El president del partit polític Plataforma por Manacor, José Antonio Argiz, ha presentat al·legacions a l’aprovació inicial de modificació de la plantilla de l’Ajuntament de cara a 2022 per la qual es creen les places de vice-secretari i vice-interventor, en creure que suposaran una despesa innecessària i no estan tècnicament justificades.

En el seu escrit d’al·legacions planteja que els sindicats de funcionaris presents a la Mesa General Negociadora celebrada el 6 d’octubre de 2020 ja votaren encontra de la creació de les dues noves places de funcionari “degut a la manca de justificació”. “Per tant pareix obvi i evident que si els mateixos representants dels funcionaris de l’Ajuntament consideren que no es necessària la creació, estam davant una decisió totalment innnecessària i injustificada”, diu Argiz.

Plataforma por Manacor també critica que “amb el cost de 200.000 euros anuals que suposa la creació d’aquestes noves places es podrien construir moltíssims metres de voravies cada any, tapar infinitat de clots dels carrers i posar il·luminació a molts de carrers que es troben a les fosques”.

“L’equip de govern s’ha queixat infinitat de vegades de la manca d’agents de la Policia Local per patrullar pels nostres carrers. Amb el cost d’aquestes dues places es podrien contractar 4 o 5 agents i augmentar així la seguretat dels ciutadans de Manacor”, argumenta José Antoni Argiz, que finalment es demana “Per què tanta presa y urgència per aprovar aquestes dues places sense cap tipus de consens i sense aportar l’informe jurídic sol·licitat pels partits de l’oposició?; És realment necessària la creació d’urgència d’aquestes dues noves places?”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad