Un home de 54 anys mor ofegat a Cala Romàntica

Un alemany de 54 anys ha mort ofegat aquest dimarts horabaixa quan es banyava a Cala Romàntica. El banyista estava en companyia del seu fill de 11 anys. Pareix esser que la víctima ha estat arrossegada per la forta correntia i no ha pogut arribar a la costa. Cinc testimonis han acudit a l’auxili i s’han llançat al mar. Un ha resultat greu i ha hagut de ser atès amb símptomes d’ofegament i un altre ha resultat afectat de caràcter lleu.

Els fets han passat cap a les 17,30h. Les condicions no eren aptes pel bany. En aquells instants hi havia forts corrents a la platja. Un dispositiu d’emergència s’ha activat immediatament al voltant del lloc on ha tingut lloc el tràgic accident. En primera instància, agents de la Policia Local de Manacor s’han personat al lloc.

Les assistències sanitàries li han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar, però el banyista no ha respost als estímuls i els facultatius n’han certificat la defunció. També ha sol·licitat la presència d’un psicòleg perquè atengués el nin, que ha presenciat la mort.

Agents de la Policia Nacional han obert una investigació per aclarir com han passat els fets i els funcionaris també han iniciat indagacions per intentar trobar un familiar que es faci càrrec del menor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad