Un home amb 12 procediments judicials és expulsat de Manacor al Brasil

Agents de la Policia Nacional a Manacor, van executar dissabte el decret contra un individu amb una ordre d’expulsió del territori Schengen per un període de cinc anys.

Es tracta d’un home d’origen brasiler, de qui consten multitud d’antecedents policials, entre d’altres, delictes contra les persones i violència de gènere, així com un total de 12 procediments judicials.

Un cop localitzat i detingut, i una vegada realitzades les gestions legalment establertes amb la Delegació de Govern de les Illes Balears i amb els Jutjats d’Instrucció corresponents als procediments que tenia oberts, tot per part de Policies adscrits al Subgrup Operatiu d’Estrangers de la Brigada Local de Policia Judicial a Manacor, es va procedir a la materialització de l’expulsió, dins de les 72 hores següents de la detenció. Fou traslladat des de la comissaria a Manacor fins al Brasil, donant compliment a l’ordre de expulsió dictada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad