L’Ajuntament estudiarà subvencionar els negocis de Porto Cristo afectats per les obres

La imatge

 

El ple municipal també ha donat llum verda per unanimitat a la moció del grup municipal AIPC-SyS pels negocis de la primera línia de Porto Cristo. La moció compromet l’equip de govern a estudiar la viabilitat de concedir una subvenció municipal als negocis del carrer Burdils de Porto Cristo que han vist afectades les seves activitats durant els mesos que duren les obres de reforma d’aquesta via, per tal que puguin fer front a les despeses del pagament de taxes municipals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad