La Policia Local deté dos joves per tràfic de drogues, conducció temerària i sense punts

La Policia Local de Manacor ha detingut dos joves per tràfic de drogues, un d’ells també per conducció temerària i per conduir sense la vigència de punts del permís de conduir.

Els fets es remunten al capvespre de dia 3 d’abril, quan funcionaris policials que duien a terme funcions de vigilància per la zona de Manacor observaren com un vehicle que, en adonar-se de la presència dels agents, accelarà de manera violenta per fugir ràpidament. El vehicle va circular 600 metres per carrers de Manacor excedint interseccions senyalitzades i posant en perill la seguretat viària, a més d’impactar amb diversos vehicles estacionats.

Els agents pugueren interceptar el vehicle després del sinistre i una vegada realitzades totes les indagacions trobaren a l’interior del vehicle diversos tipus de substàncies estupefaents, com ara cocaïna, marihuana i haixix preparats en farcells per a ser venuts, així com diversa quantitat de doblers. Els dos ocupants foren detinguts com presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Després dels fets se sol·licità la presència de funcionaris del Cos Nacional de Policia per a les primeres diligències i recollida de les substàncies.

El conductor del vehicle també fou detingut per conducció temerària i per no estar en disposició del permís de conduir per pèrdua dels punts legalment establerts. Els agents de la Policia Local redactaren el corresponent atestat policial pels Delictes contra la Seguretat Viària del conductor i els detinguts foren traspassats al Cos Nacional de Policia per a la instrucció del delicte contra la seguretat pública.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad