Judokes del Dojo Muratore participen a les activitats de la Federació Balear

Notable i activa participació del club manacorí

 

Aquest cap de setmana han tengut lloc diferents actes en els quals han participat els judokes del club Dojo Muratore. Començant pel dissabte, dia que es va desenvolupar l’Aula de Formació Permanent a Sencelles. Aquestes Aules serveixen als alumnes per poder preparar amb efectivitat els exàmens de cinturó negre.

Hi van participar 20 alumnes d’Eivissa, Menorca i Mallorca, que van poder aprendre de la mà dels professors del Club: Ponç Gelabert i Llorenç Gayà. Es varen examinar un total de 7 alumnes procedents de tres clubs diferents. Del Club també va participar en Pep Bordal que es prepara per poder-se examinar de 4t DAN.

Seguidament es va realitzar un entrenament amb la Selecció de Judo d’Edat Escolar, sota la direcció dels professors de Tecnificació de Mallorca. Entre els participants només hi havia els competidors que han de representar a Balears a nivell nacional. Del Club hi participava Sergi Bueno, campió de Balears de la categoria cadet -81kg.

El diumenge es va celebrar la II Copa de Mallorca de Katas promeses. Hi van participar quatre parelles del club, tres a la categoria sub11 i una a la categoria sub15. Els resultats obtinguts a les dues Copes de Mallorca permeten classificar-se per poder participar al Campionat de Balears. A la categoria sub11 els resultats pel club foren: Neus Caldentey i Pere Joan Llinàs, 1rs, Nina Eichler i Andreu Riera, 2ns i Sebastià Riera i Biel Simonet, 4ts. Els tres participants fan judo a l’escola de Son Macià. A la categoria sub15 en Toni Cañabate i en Miquel Angel Almodóvar van quedar tercers classificats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad