El vídeo de la benedicció de les paumes a sa Bassa

Uns quants minuts més tard de les 11,45h, unes 300 persones (la majoria infants amb les seves famílies) han omplert la plaça de sa Bassa de Manacor per assistir a la tradicional benedicció del Diumenge de Rams, alçant les seves paumes a l’aire per rebre l’aigua beneïda.

Segons conta la tradició, Jesús entra a Jerusalem, rebut per una multitud esperançada amb branques d’olivera i palmes. Encara que l’aclamaren com un heroi, ell entrà a la ciutat santa de manera humil, colcant en un ase. La majoria dels que el rebien pensaven que ell podria ser el Messies, un cabdill que aixecaria la població contra els romans, però el seu Regne no és d’aquest món.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad