L’Ajuntament inverteix 2,2 milions per acabar Can Bauzà

Comprat per 900.000 euros durant la batlia d’Antoni Pastor l’agost de 2005, l’edifici de Can Bauzà (situat al carrer Major de Manacor) serà rehabilitat per complet de manera definitiva.

L’Ajuntament ha reservat una partida d’un poc més de 2,2 milions d’euros per acabar d’adequar les quatre darreres plantes a fi que puguin servir per traslladar-hi les regidories i serveis municipals que encara queden defora del Carrer Major número 22.

Aquest darrer projecte, que quedarà licitat dins enguany i que s’espera que pugui estar acabat dins el 2023, reformarà les plantes que queden i adequarà l’edifici a la normativa vigent pel que fa a l’estalvi energètic i a l’accessibilitat sobretot.

Però en el que pensa el consistori sobretot és en poder-hi dur d’una vegada per totes les oficines d’Urbanisme que ara es troben ocupant la primera planta del claustre barroc de Sant Vicenç Ferrer, perquè d’aquesta manera deixin espai de creixement a la biblioteca municipal, que en una segona fase també arribaria a ocupar el que ara són les dependències judicials i del registre de la plaça Font i Roig.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad