Concurs per saber qui fa les millors panades i rubiols de Manacor

La imatge

 

La delegació de Gent Gran de Manacor ha organitzat per aquest proper dia 13 d’abril a partir de les 17 hores, un concurs popular per saber qui s’atreveix a fer les millors panades i rubiols, els menjars més típics de Pasqua. De fet ja estan obertes les inscripcions per participar-hi a la direcció i el telèfon que us deixam al cartell.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad