El futur skatepark de Manacor comença a agafar forma

La imatge

 

Després uns mesos d’incertesa i problemes amb la solidesa dels terrenys on es construeix i que van obligar a edificar un mur de seguretat, les obres de l’skatepark de Manacor (situat al polígon agroalimentari) comencen a agafar forma i ja es poden distingir varis dels elements més importants.

La pista d’skate tendrà 651 metres quadrats de superfície i constarà d’un grup d’impulsors d’alçades diverses format per una combinació de rampes corbes i plans inclinats. A la part baixa de la parcel·la es col·locaran dos mòduls de rampes corbes tipus quarter, enfrontats entre ells i separats per un altre mòdul de plataforma amb i rampes corbes (funbox). Al costat s’hi instal·larà un mòdul tipus box i una barana patinable. A la part alta de l’espai hi haurà el mòdul tipus bowl, amb una profunditat màxima de 1.80 metres i mínima de 1.20 metres. La unió dels dos nivells es realitzarà mitjançant una rampa que ocuparà tota l’amplària de la pista i que contindrà diferents mòduls com el hubba, o elements com graons i baranes. 

El paviment de la pista d’skate serà de formigó polit i el de les zones de pas de formigó amb un acabat fratassat. Pel que fa als elements horitzontals, seran de formigó reforçat amb fibres. La instal·lació pública esportiva comptarà amb una instal·lació elèctrica encastada protegida amb interruptors automàtics. També es construirà un itinerari accessible des de la via pública fins a la pista esportiva des de l’accés principal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad