Concurs d’idees per saber com serà la nova Via Portugal

L’Ajuntament posarà en marxa el seu projecte de reforma una vegada conclòs el de l’avinguda del Torrent 

 

De la mateixa manera i paral·lelament al procés que segueixi la reforma de l’avinguda del Torrent, l’ajuntament de Manacor vol obrir un concurs d’idees entre arquitectes amb la intenció que proposin com volen que sigui la nova Via Portugal, l’altra gran artèria local que pertany al Consell de Mallorca, i que igualment necessita una intervenció urbanística d’urgència.

“És cert que primer volíem començar per l’avinguda del Torrent perquè afecta el barri i es tracta d’una zona comercial, però sabem que el proper pas és la intervenció a Via Portugal, de caràcter més residencial, però que necessita un redisseny de la seva estructura”, argumenta la regidora d’Urbanisme Núria Hinojosa.

El dilema es basa sobretot en com es podria definir el parterre central al llarg de l’avinguda d’uns 500 metres de longitud, l’amplada de les noves voreres o fins i tot la construcció d’un passeig central per a vianants similar a Na Camella.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad