Noves excursions per a la gent gran de Manacor després de dos anys de pandèmia

Les excursions i activitats per a la gent gran que organitza l’ajuntament de Manacor han pogut reprendre’s després de dos anys marcats per la Covid-19. Aquest dimarts, 68 persones varen participar de la visita cultural a l’Església de la Mare de Déu dels Dolors i a s’Hort de sa Vall que impulsà la delegació de Gent gran.

Els assistents es trobaren a les 9.30 h a la plaça del Rector Rubí, per acte seguit començar una visita guiada per l’interior de l’Església de la Mare de Déu dels Dolors, a càrrec de Magdalena Riera i de Francesc Vicens. Allà, els participants pogueren descobrir què s’amaga entre parets carregades d’història.

Després de més d’una hora de visita, els participants es desplaçaren fins a s’Hort de sa Vall, on la família que explota la finca els explicà tots els detalls de l’hort, els arbres fruiters i els processos de sembra i de collita que duen a terme. En haver acabat, gaudiren d’un dinar amb productes de la finca.

La delegació de Gent gran de l’Ajuntament de Manacor ja fa feina en l’organització de la propera excursió, que s’oferirà el mes de maig.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad