El mític rètol d’Orquídea perd l’accent

La imatge

 

Restaurat i repintat fa només una serie de mesos, el mític rètol de l’edifici que un dia va ocupar la fàbrica de Perlas Orquídea a Manacor ha perdut una part de les seves emblemàtiques lletres vermelles pel camí, i més concretament l’accent (o millor dit la titlla) que estava just damunt la ‘i’, com es pot comprovar en una imatge de fa quasi un any i en una d’aquesta mateixa setmana. Evitar possibles problemes de seguretat n’han estat la causa principal.

Notícies relacionades:

Les lletres d’Orquídea: rovellades i en perill de caure

Les primeres passes i les primeres treballadores de Perlas Orquídea

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad