El mític rètol d’Orquídea perd l’accent

La imatge

 

Restaurat i repintat fa només una serie de mesos, el mític rètol de l’edifici que un dia va ocupar la fàbrica de Perlas Orquídea a Manacor ha perdut una part de les seves emblemàtiques lletres vermelles pel camí, i més concretament l’accent (o millor dit la titlla) que estava just damunt la ‘i’, com es pot comprovar en una imatge de fa quasi un any i en una d’aquesta mateixa setmana. Evitar possibles problemes de seguretat n’han estat la causa principal.

Notícies relacionades:

Les lletres d’Orquídea: rovellades i en perill de caure

Les primeres passes i les primeres treballadores de Perlas Orquídea

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad