Jaume Mut posa rumb a la primera divisió com a segon entrenador

Jaume Mut, actual entrenador del C.E. Manacor de la Tercera divisió Balear posa rumb a l’Alabès de la Liga Santander (Primera divisió) com a segon entrenador de Julio Velázquez. Ara falta que el club blanc-i-blau de Vitòria faci efectiu el relleu de José Luis Mendilíbar, destituït després de la derrota de la passada jornada de lliga contra l’Atlètic de Madrid.

Tot apunta a que aviat es tancaran les negociacions amb l’ex entrenador de l’Udinese italià, Julio Velázquez, que cridaria a Mut com a segon tècnic amb la clara intenció d’intentar salvar l’equip basc del descens. Una oportunitat única pel manacorí de donar definitivament el bot al futbol professional.

De moment el C.E. Manacor, inmers de ple en el final de lliga i el futur playoff d’ascens, no té previst entrenar fins dijous a l’espera que demà el club faci oficial qui serà el nou tècnic que dugui les regnes, almenys fins a finals de temporada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad