La primera rotonda sense gespa queda llesta

La imatge

 

Després de l’anunci municipal de retirar la gespa de determinats llocs de la ciutat, com les rotondes o la part central de la ronda des Parc de Manacor, la regidoria de Medi Ambient ja ha enllestit la primera. Després de dos mesos en l’aire, la rotonda de Baix des Cós, devora el parc municipal, ja llueix amb el dibuix de terra, grava i arbres proposat per l’Ajuntament. Això sí, de la gespa en queda un anell exterior. La que encara queda a mig camí ara, és la de la plaça Madrid, al final del passeig de Na Camella.

Notícies relacionades:

La rotonda de Baix des Cós consumeix a l’any l’aigua de 14 vivendes

Així quedaran les rotondes de Manacor sense gespa

Comença el pla per reduir les zones de gespa a Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad