Ja pots veure tot el debat sobre la crisi del petroli i Manacor

El vídeo

 

Roser Badia, Joan Matamales, Maria Gómez Llabrés i Andreu Gelabert participaren, aquest passat dijous, de la taula rodona sobre la relació de la crisi del petroli i Manacor. Conduida pel batle Miquel Oliver, va tractar sobre transport públic, emergència climàtica, urbanisme, de canvi d’hàbits, de plaques solars i sòl rústic, entre molts altres assumptes urgents.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad