Representació manacorina al Congrés Nacional del PP a Sevilla

La imatge

 

La presidenta i la secretària general del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó i Magdalena Garcia respectivament, han participat aquests dies com a compromissàries al XX Congrés Nacional del PP duit terme a Sevilla. Sansó s’ha mostrat satisfeta i molt il·lusionada per la celebració de l’esdeveniment “el qual suposarà una passa endavant per a la formació”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad