Murals permanents pel centre de Manacor

La nova fira cultural ‘Vila del llibre’ de Manacor que es celebrarà entre el 10 i el 12 de juny, i que pretén reobrir per un cap de setmana antics locals i comerços històrics de la zona del Pou Fondo, podria dur associada també una transformació visual dels carrers per on es desplegaran les editorials i tallers relacionats.

I és que entre l’organització i l’Ajuntament s’està estudiant la possibilitat de pintar murals permanents a distints llocs on els propietaris hi estassin d’acord, de forma que els carrers cobrassin color i vida. Així aquests murals, que es pintarien durant la fira i la temàtica dels quals encara s’ha de definir, podrien quedar i fer d’aquesta zona degradada un punt d’atracció.

Una acció similar a la que es va dur a terme fa dos anys amb el mural de les dones pageses de la plaça de ses Verdures, obra de Catalina Julve.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad