Murals permanents pel centre de Manacor

La nova fira cultural ‘Vila del llibre’ de Manacor que es celebrarà entre el 10 i el 12 de juny, i que pretén reobrir per un cap de setmana antics locals i comerços històrics de la zona del Pou Fondo, podria dur associada també una transformació visual dels carrers per on es desplegaran les editorials i tallers relacionats.

I és que entre l’organització i l’Ajuntament s’està estudiant la possibilitat de pintar murals permanents a distints llocs on els propietaris hi estassin d’acord, de forma que els carrers cobrassin color i vida. Així aquests murals, que es pintarien durant la fira i la temàtica dels quals encara s’ha de definir, podrien quedar i fer d’aquesta zona degradada un punt d’atracció.

Una acció similar a la que es va dur a terme fa dos anys amb el mural de les dones pageses de la plaça de ses Verdures, obra de Catalina Julve.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad