Detinguda una dona per retxar i colpejar els cotxes dels seus veïnats a Porto Cristo

Agents de la Policia Nacional de Manacor van detenir aquest dilluns una dona d’origen espanyol per colpejar i retxar fins a cinc cotxes dels seus veïnats a Porto Cristo. De fet va ser un d’ells qui va informar als agents que havia vist la dona amb un pal de granera, mig xapat, colpejant els vehicles. Un altre la va veure com ratllava altres cotxes amb el que li va semblar que era una clau.

Els agents també van poder averiguar que la dóna coneixia de qui eren els cotxes atacats perquè, segons sembla, no s’aturaven de ficar-se a la seva vida privada. Un cop finalitzada la investigació, els agents van procedir dijous a la detenció de la dona com a presumpta autora d’un delicte de danys.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad