L’Ajuntament es reuneix amb el sector turístic de Cales de Mallorca

L’ajuntament de Manacor ha començat les reunions amb el sector turístic davant les previsions de la temporada turística d’enguany. A principis de setmana el delegat de Zona Costanera, Sebastià Nadal, i la delegada de Turisme, Maria Antònia Truyols, es varen trobar amb els hotelers i l’associació de comerciants de Cales de Mallorca. La reunió va tenir lloc al centre cívic de Cales.

Els representants municipals informaren els empresaris turístics dels detalls de la gestió de les platges per part de l’empresa municipal de serveis SAM, així com del nou contracte de salvament i de l’ampliació dels horaris del servei de socorrisme a les platges de Cala Antena i Cala Murada, entre d’altres novetats.

Truyols els informà també de la intenció d’organitzar una sèrie d’actes de promoció de la zona, emmarcats en el dia internacional del Turisme, que es commemora dia 27 de setembre.

Manacor, present a la fira B-Travel

D’altra banda, Manacor serà present per primera vegada a la fira de turisme de Barcelona, B-Travel, dins l’estand del Consell de Mallorca. La fira té lloc de l’1 al 3 d’abril i és el major esdeveniment detinat al públic viatges final, on es troben les principals empreses de serveis turístics.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad