Els experiments científics més curiosos i sorprenents tornen a l’institut

‘Experimenta’, la fira científica de l’IES Manacor, mostra pràctiques de laboratori d’allò més interessants

 

Alumnes d’ESO i batxillerat de l’IES Manacor es transformen durant tres dies en professors, explicant i realitzant una sèrie d’experiments científics que prèviament han treballat als laboratoris en les assignatures de Física i Química, Biologia i Geologia, Matemàtiques, Filosofia i Tecnologia. Un conjunt de pràctiques de laboratori interessants, curioses i sorprenents per entendre millor la realitat que ens envolta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad