Els experiments científics més curiosos i sorprenents tornen a l’institut

‘Experimenta’, la fira científica de l’IES Manacor, mostra pràctiques de laboratori d’allò més interessants

 

Alumnes d’ESO i batxillerat de l’IES Manacor es transformen durant tres dies en professors, explicant i realitzant una sèrie d’experiments científics que prèviament han treballat als laboratoris en les assignatures de Física i Química, Biologia i Geologia, Matemàtiques, Filosofia i Tecnologia. Un conjunt de pràctiques de laboratori interessants, curioses i sorprenents per entendre millor la realitat que ens envolta.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad