Apareix una nova foto de sa Bassa, de principis del segle XX

La imatge 

 

La Fundación Telefónica atresora un important arxiu fotogràfic. Més de 12.000 fotografies (entre positius i negatius) d’arreu del territori espanyol que fan referència sobretot al món de la telefonia i a les instal·lacions que hi tenia repartida la companyia pels distints pobles i ciutats. Dins tot aquest catàleg també n’hi ha una del centre de Manacor, i més concretament de sa Bassa (abans plaça Conde de Sellén), on hi havia l’oficina.

Oficina de Telefónica a sa Bassa a principis del segle XX. Foto: Marín
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad