Apareix una nova foto de sa Bassa, de principis del segle XX

La imatge 

 

La Fundación Telefónica atresora un important arxiu fotogràfic. Més de 12.000 fotografies (entre positius i negatius) d’arreu del territori espanyol que fan referència sobretot al món de la telefonia i a les instal·lacions que hi tenia repartida la companyia pels distints pobles i ciutats. Dins tot aquest catàleg també n’hi ha una del centre de Manacor, i més concretament de sa Bassa (abans plaça Conde de Sellén), on hi havia l’oficina.

Oficina de Telefónica a sa Bassa a principis del segle XX. Foto: Marín
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad