Una gran trituradora transforma en grava les restes del Principal

El vídeo

 

Les restes que quedaven de l’enderrocament de dues plantes dels aparcaments del Principal ja són història. Aquesta setmana han començat a arribar una serie de màquines al carrer Pilar de Manacor per completar la darrera feina que quedava per donar cumpliment a la sentència judicial que obligava l’Ajuntament a tomar una mica més de dues plantes dels aparcaments privats de l’antic carrer des Bous, per una llicència mal donada.

Aquest dilluns una gran trituradora feia una feinada transformant els trossos de pedra i formingó, en muntanyes de grava que es podran utilitzar per altres usos i obres municipals, arribat el cas. Unes imatges espectaculars que, al mateix temps serveixen per deixar el solar a punt per a la futura construcció dels nous jutjats de Manacor, una vegada deixin els distints locals llogats al centre i l’actual Palau de Justícia de la plaça Font i Roig.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad