El bisbe beneeix la restauració del pas de La Pietat de la confraria del Sant Crist

La imatge

 

Després d’uns quants anys de feina de recopilació de documentació, col·lectes per sufragar les despeses i donacions, estudis historicoartístics i restauració, la Confraria del Sant Crist finalment va presentar aquest cap de setmana el conjunt escultòric de La Pietat, restaurat per Maria de Mar Riera. Fa dos dies, el diumenge 27 de març a les 20 hores, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va presidir la missa de presentació i benedicció del pas a l’església de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad