El bisbe beneeix la restauració del pas de La Pietat de la confraria del Sant Crist

La imatge

 

Després d’uns quants anys de feina de recopilació de documentació, col·lectes per sufragar les despeses i donacions, estudis historicoartístics i restauració, la Confraria del Sant Crist finalment va presentar aquest cap de setmana el conjunt escultòric de La Pietat, restaurat per Maria de Mar Riera. Fa dos dies, el diumenge 27 de març a les 20 hores, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va presidir la missa de presentació i benedicció del pas a l’església de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad