Qui recorda l’antiga bolera de les galeries?

La imatge

 

Ara fa 50 anys, el març de 1972, es constituia a la ciutat el Bolera Club Manacor, un nou col·lectiu esportiu amb seu a la part baixa de les Galerías Caldentey, al carrer Amargura. Tot i això ja hi ha notícies d’alguns tornejos disputats dins el 1971 de manera no reglada. Mig segle després el rètol blau de lletres blanques del club encara es pot veure dins les antigues galeries, ara tancades i a la venda per 1,8 milions d’euros. Si qualcú en té més fotografies o s’enrecorda, les pot enviar al correu electrònic de la revista: redaccio@revista07500.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad